1 вересня 2014р в селі Велика Калинівка по вулиці Центральна 8\1 був відкритий дитячий садочок "Калинонька"


В 2014 році на місці старої будівлі виріс новий садочок на 41дитячих місць, в якому розміщено 2 вікових груп, музична та спортивна зали, , харчоблок, пральня, господарські приміщення.
За час всього існування ДНЗ "Калинонька» здійснив 4 випуски.На даний час в садочку функціонує дві групи.
Навчально-виховний процес забезпечують 12 працівників, з них 4педагоги.
Працюють спеціалісти: керівники музичні, інструктор з фізичного виховання.
Затишні групові кімнати та лагідні ніжні посмішки вихователів щодня зустрічають 32 вихованців.
Життя в садочку різнопланове, охоплює всі види діяльності дошкільників, створені всі умови для того щоб кожна особистість змогла визначитися і самореалізуватися.
На даному етапі ми працюємо над проблемою «Розвиток творчих здібностей дошкільників в процесі спілкування з природою на основі впровадження сучасних ііноваційних технологій». Адже розвиток творчої обистості – є одним із головних завдань сьогодення. В дошкільному закладі створені всі необхідні умови для виховання творчої особистості на підґрунті рідної мови та національної культури.
Заняття з музики – широке поле для творчості дітей. Хоровий, сольний спів, гра на музичних інструментах, музичні ігри, різні рухи під музику, під час яких створюються дітьми музичні образи – це все творча діяльність дітей. Різноманітні музичні розваги, тематичні і родинні свята, які проводяться в дитячому садку,дають малятам-глядачам і батькам велику втіху та радість.
Великої уваги в ДНЗ надається навчанню дошкільників мовленнєвому етикету, як важливої передумови соціалізації дитини в певному культурному середовищі.
Особливим акцентом у роботі навчально-виховного закладу є формування і зміцнення здоров’я дітей, забезпечення психічного комфорту і позитивного самопочуття. Заняття з фізичного виховання цікаво доповнюють художня гімнастика та «пластик-шоу».
Чарівний світ рухів, музики, ритму, асоціація і піднесених емоцій, що надзвичайно впливає на малюків і не залишає серед них жодного байдужого.
Сьогодні наші малюки радісно дивляться на світ. Зробити їх щасливими завтра – головне завдання колективу нашого садка.

Питання? Відповідь!

Питання відсутні
Задайте Ваше питання
Для того, щоб задати питання на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.